Wat kun je nu lekker goedkoop inslaan? 

Wat kun je nu lekker goedkoop inslaan? 

2 augustus 2022 Uit Door Lise

Als je slim bent, kun je in het leven heel veel geld besparen. Sommige mensen maken er een sport van om alles zo goedkoop mogelijk te krijgen. Dat gaat ons wel wat ver, maar we snappen de gedachte wel. Het is niet nodig om grote sommen geld neer te leggen voor veel dingen en dit kun je dan ook gemakkelijk vermijden. Wij vertellen je daarom hoe je dit doet. Je bespaart zo achterlijk veel op je dagelijkse leven zonder hier al te veel moeite voor te doen. Je moet misschien een beetje uit je comfortzone kruipen, maar het zal zeker de moeite waard zijn. 

Kleding

Als je tegenovergesteld van de seizoenen koopt, kun je hier veel geld mee besparen. Wat bedoelen we met tegenovergesteld dan? Nou, in de zomer kleding voor de winter kopen en in de winter kleding voor de zomer kopen. Dan is vaak van alles in de uitverkoop. Men denkt er niet meer aan, het is over of een winkel is failliet; het komt allemaal op hetzelfde neer en dat is dat het lekker goedkoop is. Zo kun je nu uitstekend een coltrui mannen voor een aantrekkelijk prijsje halen. Koop bij voorkeur de basics en dingen waarvan je weet dat ze tijdloos zijn; zo haal je altijd iets binnen dat je hoe dan ook kunt blijven dragen.

Beleggingen

We hadden het net even over uit je comfortzone kruipen en dat had vooral betrekking op dit stukje, je moet hier namelijk enigszins contrair voor handelen. Beleggen wordt steeds populairder bij het grote publiek. De een kiest voor grondstoffen, de ander voor fondsen of ETF’s en weer en ander voor crypto. Ze hebben één ding gemeen; ze gaan nu allemaal niet zo heel lekker. Daarom kun je ze nu lekker goedkoop verkrijgen en in je portefeuille houden. Zo verhoog je je rendement omdat je ze goedkoop hebt ingekocht. Dit is voor veel mensen lastig aangezien de meeste mensen pas interesse krijgen in een belegging als het loodrecht gestegen is. 

Vakanties

Vakanties last minute boeken of juist ruim van tevoren bespaart je enorm veel geld. De meeste mensen doen dit niet omdat ze er of nog niet aan denken of niet last minute weg willen gaan omdat dit teveel korte termijn verandering brengt. Als jij dit wel doet, bespaar je jezelf hier veel geld mee en heb je nog steeds een geweldige vakantie voor de boeg.